Digitalb Kudo / Видеоплееры и редакторы игры на Андроид

Digitalb Kudo

Digitalb Kudo

DIGITALB

Shih kanalet е DIGITALB, në таблетки апо смартфон. Информация о http://digitalb.al/kudo/

Категория: Видеоплееры и редакторы

Требуется версия андроид: 4.0.3 или более поздняя

Установок: 100 000–500 000

Для возраста: 12+ лет

Digitalb Kudo скриншот 0Digitalb Kudo скриншот 1Digitalb Kudo скриншот 2Digitalb Kudo скриншот 3Digitalb Kudo скриншот 4Digitalb Kudo скриншот 5Digitalb Kudo скриншот 6Digitalb Kudo скриншот 7Digitalb Kudo скриншот 8Digitalb Kudo скриншот 9Digitalb Kudo скриншот 10Digitalb Kudo скриншот 11
Показать все скриншоты

Digitalb КУДО - App-я QE sjell ЖИТЬ kanalet электронной DIGITALB në celularin апо tabletin, как правило,. Программа humbet asnjë Тани NUK të preferuar edhe Несе NUK JE пункт televizorit. Shkarko приложение в Digitalb КУДО! nëpërmjet Wi-Fi, QE të мес konsumoni "Интернет данные" нга operatori Juaj мобильного.

Karakteristikat электронной përgjithshme;

* LIVE TV, мне 30 Kanale televizive.
Kanale gjeneraliste, Kanale lajmesh, Kanale filmash, Kanale PER fëmijë, Kanale dokumentarësh, Kanale muzikore DHE Kanale спортивный. Shumë shpejt edhe Kanale të tjera!

*Наверстать
Мунд të rikthehesh në Kohe DHE të shohësh Programe QE Джейн transmetuar, Дери në 72 руды меня Паре.

* EPG
CDO Канал vjen мне guidën электронной programeve, мне përshkrimin përkatës.

*Родительский контроль
Kontroll prindëror PER kufizimin электронной shikueshmërisë SE kanaleve sipas Мошес SE lejuar.

* Listę любимый
Ю. Кени mundësine të krijoni NJE груп kanalesh sipas shijeve tuaja.

* SE shpejti;
VOD
"Дистанционное управление"
 
PER ду abonuar në Digitalb КУДО, vizitoni ссылку электронной mëposhtëm:
https://abonohu.digitalb.al/

------

- Suportohen versionet андроид меня ОС 4.04, е меня TEJ.
- Сб пропускная способность kërkon? Те paktën 1 Мбит на одно Celular, Фаблет DHE таблетки.
 
* Përdorimi я internetit Mund t'ju ngarkojë мне detyrime shtesë нга operatori Juaj, я ČILI мобильных данных Ju mundëson.

-------------
Что нового?

Në këtë version:
* Mundësia për të ndërruar kanalin duke rrëshqitur poshtë / lart ose duke përdorur menunë anësore, ndërkohë që jeni duke parë një kanal.
* Mundësia për të ndërruar cilësinë e videos
* Shërbime të dobishme për klientin:
1. Pastrim i pajisjeve të përdorura më parë, duke pasur mundësi përdorimi në një tablet / celular të ri.
2. Ndryshim i fjalëkalimit tuaj.
3. Marrja e një fjalëkalimi të ri, në rast se e keni harruar atë ekzistues.
* Funksionon në Android 7.
-------------
Метки: Таблетка, Смартфон, Информация

Раскрыть все описание
(откроются в новом окне)
www.apk4funfree.net → Скачать
*Загрузка начнется автоматически. Можно скачать на компьютер или телефон.
www.apk16.com → Скачать
*Загрузка начнется автоматически. Можно скачать на компьютер или телефон.
apkpure.com → Скачать
*Загрузка начнется автоматически. Можно скачать на компьютер или телефон.
apk-dl.com → Скачать
*Загрузка начнется автоматически. Можно скачать на компьютер или телефон.
androidappsapk.co → Скачать
*Нужно будет выбрать версию и нажать кнопку скачки. Можно скачать на компьютер или телефон.
play.google.com → Скачать
*Скачать с гугл плей. Можно скачать на телефон.
Оставьте отзыв или коммент, пожалуйста!
Показать все комменты
Имя:Ваш отзыв: Отправить отзыв!

Похожие игры