FRESSH / Связь игры на Андроид

FRESSH

FRESSH

FRESSH

Ky еште aplikacioni zyrtar я Forumit të Rinisë Eurosocialiste të Shqipërisë.

Категория: Связь

Требуется версия андроид: 4.0 или более поздняя

Установок: 100–500

Для возраста: 3+ лет

FRESSH скриншот 0FRESSH скриншот 1FRESSH скриншот 2FRESSH скриншот 3FRESSH скриншот 4FRESSH скриншот 5FRESSH скриншот 6FRESSH скриншот 7
Показать все скриншоты

Ky еште aplikacioni zyrtar я Forumit të Rinisë Eurosocialiste të Shqipërisë. Я konceptuar си NJE platformë
interaktive PER Смартфон "FRESSH" kombinon informimin актив меня ndërveprimin электронной përdoruesve.
"FRESSH APP" lehtëson komunikimin МИДИС eurosocialistëve në gjithë territorin электронной Shqipërisë, герцог
informuar në Kohe Реале MBI aktivitetet электронной fundit си DHE герцог ruajtur koherencën nëpërmjet diskutimit
Актив të gjithë përdoruesve të Tij.
Qëllimi kryesor еште shpërndarja DHE sofistikimi я mesazhit të majtë progresist, я ČILI еште shtylla
kryesore përbërëse электронной Forumit të Rinisë Eurosocialiste të Shqipërisë.

Si përdoret "FRESSH APP»?

PROFILI - 'FRESSH APP "mundëson regjistrimin электронной anëtarëve të FRESSH anembanë Shqipërisë. Nëpërmjet

NJE Прочези të shkurtër Ю. Mund të krijoni профилин tuaj DHE të aksesoni gjithë funksionet электронной aplikacionit.

Галери - Кету Mund të gjenden gjithë fotot нга aktivitetet меня të fundit të Forumit të Rinisë

Eurosocialiste TE Shqipërisë.

PARTNERËT - Не Кете seksion Mund të njiheni мне gjithë partnerët DHE entitetet të cilat mbështesin dita-

Dites FRESSH.

MESAZHE - Konceptuar си NJE нга pjesët меня të rëndësishme të aplikacionit, ку seksion shërben PER t'i

informuar në Kohe Реале gjithë përdoruesit электронной Tij në lidhje мне lajmërimet меня të rëndësishme нга Qendra

е FRESSH.

LAJME - Я përditësuar në Kohe Реале ку seksion shërben PER të informuar anëtarët электронной Forumit në lidhje

мне aktivitetet меня të fundit anembanë Shqipërisë.

Evente - Кету Mund të informoheni DHE regjistroni pjesëmarrjen PER aktivitetet электронной programuara të

Forumit të Rinisë Eurosocialiste të Shqipërisë.

-------------
Что нового?

Bug Fix

Раскрыть все описание
(откроются в новом окне)
www.apk4funfree.net → Скачать
*Загрузка начнется автоматически. Можно скачать на компьютер или телефон.
www.apk16.com → Скачать
*Загрузка начнется автоматически. Можно скачать на компьютер или телефон.
apkpure.com → Скачать
*Загрузка начнется автоматически. Можно скачать на компьютер или телефон.
apk-dl.com → Скачать
*Загрузка начнется автоматически. Можно скачать на компьютер или телефон.
androidappsapk.co → Скачать
*Нужно будет выбрать версию и нажать кнопку скачки. Можно скачать на компьютер или телефон.
play.google.com → Скачать
*Скачать с гугл плей. Можно скачать на телефон.
Оставьте отзыв или коммент, пожалуйста!
Показать все комменты
Имя:Ваш отзыв: Отправить отзыв!

Похожие игры