Horoskopi Shqip / Стиль жизни игры на Андроид

Horoskopi Shqip

Horoskopi Shqip

Albsoft Engineering Ltd.

Horoskopi еште aplikacion FALAS за parashikime те Yjeve.

Категория: Стиль жизни

Требуется версия андроид: 2.3.3 или более поздняя

Установок: 5 000–10 000

Для возраста: 3+ лет

Horoskopi Shqip скриншот 0Horoskopi Shqip скриншот 1Horoskopi Shqip скриншот 2Horoskopi Shqip скриншот 3Horoskopi Shqip скриншот 4Horoskopi Shqip скриншот 5Horoskopi Shqip скриншот 6
Показать все скриншоты

Horoskopi Shqip
Secili dëshiron të dijë parashikimet электронной yjeve përkrah Kafes SE mëngjesit.

Horoskopi Diellor
Aplikacioni Horoskopi të ofron parashikimin электронной yjeve Ne база Диторе, Javore, Mujore DHE Vjetore.

Horoskopi Kinez
Përkrah horoskopit Diellor, сделать та Кени mundësinë TA shijoni EDHE horoskopin Kinez, TE mësoni shenjën tuaj Ne horoskopin Kinez DHe таковой çfarë Thone parashikuesit меня TE avancuar TE Botes за Fatin astrologjik.

Horoskopi я miqëve
Horoskopi дзю ofron kënaqësinë tjetër за të përcjellur DHE lexuar parashikimet электронной miqëve, pjesëtarëve të familjes DHE меня të dashurve tuaj. Паси та Кени regjistruar personin Ne слушать электронную shokëve, Horoskopi джиу ofron leximin электронной horoskopit TE shokut мне NJE Klik.

Kyçja меня Facebook
Horskopi дзю mundëson kyçjen меня Facebook, GJE QE дзю lehtëson shënimin электронной të dhënave, си за të dhënat Personale, ashtu за shokët DHE miqësinë QE электронной Кени regjistruar Ne слушать электронной shokëve.

Shpërndarja меня rrjete Sociale
За të qenë меня АВЭС меня miqt, shoqërinë DHE të afërmit tuaj, дзю Mund t'ia shpërndani OSE t'ia postoni atyre parashikimet за shenjën tuaj OSE shenjën электронной шин, герцог I, а dërguar Ne электронной почты, SMS OSE Facebook.

Mos у ndani asnjë Дите нга parashikimi Дитор, cakto NJE руды в të cilën dëshiron të njoftohesh за NJE shenjë QE дзю dëshironi të njoftoheni.

-------------
Что нового?

- Përmirësime të vogla

Раскрыть все описание
(откроются в новом окне)
www.apk4funfree.net → Скачать
*Загрузка начнется автоматически. Можно скачать на компьютер или телефон.
www.apk16.com → Скачать
*Загрузка начнется автоматически. Можно скачать на компьютер или телефон.
apkpure.com → Скачать
*Загрузка начнется автоматически. Можно скачать на компьютер или телефон.
apk-dl.com → Скачать
*Загрузка начнется автоматически. Можно скачать на компьютер или телефон.
androidappsapk.co → Скачать
*Нужно будет выбрать версию и нажать кнопку скачки. Можно скачать на компьютер или телефон.
play.google.com → Скачать
*Скачать с гугл плей. Можно скачать на телефон.
Оставьте отзыв или коммент, пожалуйста!
Показать все комменты
Имя:Ваш отзыв: Отправить отзыв!

Похожие игры