TAXI NË KOSOVË / Карты и навигация игры на Андроид

TAXI NË KOSOVË

TAXI NË KOSOVË

PRISHTINA Developers

Gjithë Такси-т prej të gjitha komunave të Republikës SE Kosovës në xhepin tuaj ...

Категория: Карты и навигация

Требуется версия андроид: 4.0.3 или более поздняя

Установок: 1 000–5 000

Для возраста: 3+ лет

TAXI NË KOSOVË скриншот 0TAXI NË KOSOVË скриншот 1TAXI NË KOSOVË скриншот 2TAXI NË KOSOVË скриншот 3TAXI NË KOSOVË скриншот 4TAXI NË KOSOVË скриншот 5TAXI NË KOSOVË скриншот 6TAXI NË KOSOVË скриншот 7
Показать все скриншоты

Aplikacioni "Такси Ne Косов" еште zhvilluar нга "Prishtina Разработчики" мне qëllimin электронной vetëm lehtësimin DHE thjeshtësimin электронной transportimit të qytetarëve Косоваре.

Aplikacioni Такси Ne Косов mundëson kontaktimin мне такси-TE Ne të gjitha qytetet меня Thirrje Normale си DHE меня АНХ të Viber за të evituar shpenzimet электронной panevojshme.

Jemi të hapur за CDO lloj sygjerimi си DHE informata mbishtesë MBI Такси-т СВ komunat электронной ndryshme.

Приштине разработчиков.

-------------
Что нового?

Të reja në përditësim - v2.0.0 - Winter Edition:
- Kalimi dhe rifreskimi me Material Design;
- Shtimi i shumë taksive të kërkuara nga përdoruesit;
- Rritje e performancës për 50%;
- Shtimi i mundësisë së shpërndarjes me miq;
- Përmirësime tjera minore.
-------------
Метки: Такси

Раскрыть все описание
(откроются в новом окне)
www.apk4funfree.net → Скачать
*Загрузка начнется автоматически. Можно скачать на компьютер или телефон.
www.apk16.com → Скачать
*Загрузка начнется автоматически. Можно скачать на компьютер или телефон.
apkpure.com → Скачать
*Загрузка начнется автоматически. Можно скачать на компьютер или телефон.
apk-dl.com → Скачать
*Загрузка начнется автоматически. Можно скачать на компьютер или телефон.
androidappsapk.co → Скачать
*Нужно будет выбрать версию и нажать кнопку скачки. Можно скачать на компьютер или телефон.
play.google.com → Скачать
*Скачать с гугл плей. Можно скачать на телефон.
Оставьте отзыв или коммент, пожалуйста!
Показать все комменты
Имя:Ваш отзыв: Отправить отзыв!

Похожие игры